Pasta de jumari

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2011 | 14837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g jumari
  • 150 g unt
  • 1 lingura mustar clasic
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de jumari:

Toate ingredientele se dau prin robotul de bucatarie pana devine un amestec fin si pufos.Pasta de jumari este foarte usor de preparat si este tare gustoasa.Se mai poate pune in pasta si usturoi,boia dulce sau iute.Cine nu are robot poate sa faca pasta de jumari cu masina de tocat carne.Se serveste pe paine proaspata cu rondele de ceapa,ceapa verde,rosii sau chiar cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ionela2682 1

24.05.2011, 14:44

mamaieelena 1

25.05.2011, 16:45

apetisanta

rivka 1

09.06.2011, 23:38

nu am mai mancat dar banuiesc ca e buna mai ales iarna....arata bine oricum.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu iaurt